• Bieke Derdeyn

Basic granola

Ingrediënten

  • 500 g grove havervlokken

  • 200 g gemengde noten

  • 50 g zonnebloempitten

  • 50 g pompoenpitten

  • 2 el honing

  • 100 ml water

  • Kaneel of speculaaskruiden

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Hak de noten even fijn als je geen grote stukken wil in je granola.

  3. Doe ze daarna samen met de pitten en de havervlokken in een kom.

  4. Los de honing op in kokend water en giet dit vervolgens bij de haver, noten en pitten mengeling. Meng goed door elkaar.

  5. Breng op smaak met kaneel of speculaaskruiden.

  6. Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel hierover gelijkmatig de granola.

  7. Bak af gedurende 20 à 30 minuten. Houd in de gaten en roer af en toe eens om.


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven