• Bieke Derdeyn

Zalmschotel met groene groenten

Ingrediënten (2 personen)

  • Olie

  • 1 ui, fijngesneden

  • 1 teentje look, fijngesneden

  • 1 el sojasaus

  • 2 el rode currypasta

  • 400 g tomatenblokjes

  • 150 ml kokosmelk

  • 350 g zalmfilet

  • 100 g peultjes, voorgekookt

  • 200 g prinsessenboontjes, voorgekookt

  • 1 limoen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Doe olie in een pan en stoof de ui en look enkele minuten aan.

  3. Voeg daarna de sojasaus, currypasta en limoenzeste toe en stoof even mee.

  4. Werk af met de tomaten en kokosmelk.

  5. Leg de vis in een ovenschaal, schik de groenten ertussen en overgiet met de saus. Leg partjes limoen erop.

  6. Plaats de schotel 15 à 20 min in de oven tot de vis gaar is.


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven